Kinderdagverblijf

Kinderopvang Oki is een kleinschalige kinderopvang in Noordlaren en Zuidlaren.

Wij verzorgen voor u de dagopvang voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar. De kinderopvang is gelegen in een landelijk en rustig gebied aan de rand van het dorp.

Wij bieden de kinderen op onze prachtige locaties in het buitengebied veel rust, ruimte en natuur. Regelmatig gaan we dan ook met de kinderen naar buiten, bijvoorbeeld naar het hunebed, de molen bekijken of een koe bewonderen. Kinderen krijgen bij ons alle ruimte om in hun eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien. Zo krijgen kinderen de kans om met een vertrouwde groep kinderen op te groeien. Doordat het kleinschalig van opzet is kunnen wij uw kinderen liefdevolle en verantwoorde opvang bieden. Veel collega's werken op beide locaties, wat ervoor zorgt dat zij alle kinderen kennen. Waar mogelijk spelen wij in op de wensen van u en uw kind.

 

Team Noordlaren

In Noordlaren zijn wij gevestigd bij de ijsbaan, waar we ruime binnen- en buitenruimte hebben. Bij slecht weer spelen we met de kinderen in de aangrenzende gymzaal, maar als het weer het ook maar enigszins toelaat brengen we zoveel mogelijk tijd buiten door, waar we niet alleen spelen en soms uitrazen, maar ook onze lieve kippen en konijnen verzorgen. In Noordlaren werken we met een klein aantal vaste gezichten, waarvan de karakters en vaardigheden elkaar goed aanvullen. Misschien heb je wel zin om met Annemarieke te zingen en dansen op de gele vloer, te knuffelen met Lianne, een boekje te lezen met José, de dieren te voeren met Cily, een trein spoor bouwen met Mandy of iets moois te knutselen met Melanie of Amber.

 

Team Zuidlaren

In Zuidlaren zijn wij gevestigd in basisschool de Schuthoek. Wij hebben een eigen lokaal dat afgezonderd is van de basisschool, dus alle rust. Door de nabijheid is deze locatie een ideale plek voor kinderen wiens oudere broer of zus al naar de basisschool gaat. Hier hebben we een overzichtelijke ruimte met aangrenzend slaaplokaal en een leuk omheind buitenspeelplein. Wanneer de grote kinderen binnen zijn, gaan we ook wel naar het grote plein om te spelen: één groot feest! Hier werken collega’s met uiteenlopende achtergronden. Met Amber kun je gezellig knutselen, Ramona en Desirée nemen je het liefst mee naar buiten, met Mandy lees je een mooi boek en Margriet past haar eindeloze geduld en achtergrond als basisschooldocent graag toe om kinderen uit te dagen en zich volop te ontwikkelen.

IMG_1981
IMG_1857
Scroll naar top