Thuisactiviteiten

We kunnen elkaar helaas niet zo vaak zien op de opvang als we zouden willen. Gelukkig betekent dat niet dat de leidsters stil zitten! Ze hebben voor de kinderen allerlei leuke activiteiten bedacht die ze thuis kunnen doen. Elke week worden er filmpjes verstuurd, waarin bijvoorbeeld wordt voorgelezen, gedanst of geknutseld. Voor de peuterspeelzaalkinderen zijn er zelfs zelfgemaakte tv-programma’s over hoe het nu gaat op de peuterspeelzaal, en over wat je allemaal in je tuin kunt vinden.

Daarnaast worden er ook wekelijks enveloppen rondgebracht met allerlei leuke activiteiten. Er zitten natuurlijk knutsels en kleurplaten in, maar ook ideeën voor spelletjes die je thuis kunt doen en er wordt aandacht besteed aan onze thema’s. Uiteraard komt er altijd zoveel mogelijk natuur in terug, daarvoor zijn wij natuurlijk Oki!

We vinden het heel leuk om te zien hoe jullie je vermaken met de filmpjes en enveloppen, maar hopen dat we jullie gauw weer in het echt kunnen zien. Dikke knuffels van ons, en blijf gezond!

Scroll naar top