Kinderopvang Oki doet mee aan de Nationale Voorleesdagen

Moppereend ©Lemniscaat

Voorlezen maakt je leuker! Dat is het motto van de Nationale Voorleesdagen, die dit jaar tussen 22 januari en 1 februari plaatsvinden. Bij Kinderopvang Oki zijn we het hier helemaal mee eens. We hebben binnen ons team twee voorleescoördinatoren en besteden op al onze vestigingen veel aandacht aan voorlezen. Wat is er immers beter voor je taalontwikkeling, het prikkelen van de fantasie én daarnaast ook gewoon heel leuk en gezellig? In het kinderdagverblijf in Noordlaren zijn de voorleesdagen van start gegaan met een oma van 2 kindjes die de groep voorlas uit het boek Moppereend, en daarna genoten we van een voorleeslunch met lekker warme broodjes uit de oven. Wat is jouw favoriete (voorlees)boek?

Scroll naar top